Sivut

perjantai 29. heinäkuuta 2011

ToP 10

Kiitos Beautificationbox blogin pitäjää tästä!




Ohjeistukset ''top 10 award'' saajalle
1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.
 
 
Mä en nyt ihan tajunnut kunnolla tätä juttua, mut näin se kai menee : )))!
 
 
1. Dependin kynsilakat
2.Bruno Banani - Magic women hajuvesi
3.Wellan shampoot
4.Natural Coden ripsiväri
5. Artdecon Mineraali puuteri
6.Puman suihkugeeli
7.Puman vartalovoide
8.Models Ownin kynsilakat
9. Two way art pen - lakat
10.Nivean kosvonaamio
 
 
 
 
Nyt noita taitaa tulla vain neljä, sillä en lue paljon muista blogeja, enkä tiedä saako niitä laittaa kun joku toinen on jo laittanut? : )
 
 
 
 

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kukka ranskis : )


Heippaa taasen : )

Halusin välillä tehdä ihan tavallisen ranskiksen, sillä siitä tuntui olevan aikaa, kun olen viimeksi tehnyt tavallisen ranskiksen. Mutta enhän minä osannut tavallista tehdä, vaan piti jotain erilaista tietenkin laittaa : 9 Joten päädyin konadeihin, leimasin siis pään laatasta m56.


Mielestäni näistä tuli kivat, ja jaksoinkin katella niitä kaksi päivää! : ))

Aluslakka on taas siis tuttu ja turvallinen Lumenen Gloss and Care - aluslakka ja käyutin myös kyseisen sarjan päällyslakkaa. Leimaus lakkana toimi Konadin oma valkoinen lakka.


Mitä te piditte näistä? Entä tykkäättekö mielummin ihan perusranskiksesta, vai pitääkö olla koristeltu?

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Sweetie

Olin piiiitkäään jo hakenut Lumene Natural Coden Sweetie #41 - Lakkaa, ja nyt vihdoin löysin sen : ))) Sitä piti tietysti kokeilla heti, ja tässä tulos:

Lakka täytti kaikki odotukset; Levittyi ihanasti, peitti ekalla kerroksella ja oli juuri ihanan värinen : )!! Kuuluu ehdottamasti suosikkilakkoihin!

Muutaman päivän tämän lakan oltua kynsillä, lisäsin siihen konadeilla kuviot : )



Sitte tossa seuraavassa kuvassa, on myös toinen uusi lakka: MNY #445, joka oli pakko saada, kun ekan kerran näin sen kaupassa<3 Kokeilin sitä varpaan kynsiin, ja ihanahan sekin oli : )



<3

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Konad m57

Ohhohh..Onpas taas vierähtäny melkein viikko, eikä ole tänne tullut kirjoitetuksi : | Ehkä se osittain johtuu töistä ym muusta kiireestä!

Olen kuitenkin yrittänyt kuvata sitä videota, mutta se ei vaan onnistunut, sillä kamerassa ei riittänyt muisti : / Videon teen sitten, kun olen ladannut kuvat koneelle, eli silloin kun siihen on aikaa, jotta saan lisää muistia kameraani : )!

Nyt kynsiin, olen 'ollut' koko viikon samoilla kynsillä (melkein), sillä pidin niistä, ja ne pysyivätkin aika hyvin. Tänään tosin voisin tehdä jotkut uudet, sillä pitäisi putsata nuo, ja siistiä kynsiä vähäsen, sillä ne ovat katkeilleet jonkin verran : o En tosin tiedä mistä katkeilu johtuu, mutta jospa ne siitä vahvistuisivat, kun meinaan viettää loppupäivällä aikaa rutkasti niiden hoitamiseen  :)



Eli tällaset. Aluslakan päälle laitoin valkoista, ja sitten konadoisin seepra kuviot laatasta m57, leimaus lakkana käytin Dependin sävyä #54.

Kuva käytetyistä lakoista:



Viikolla kävin Seppälässä, josta mukaani tarttui uudenlainen kynsilakan poistoaine!


Eli siis purkin sisällä on sieni, johon upotat sormesi ja pyörittelet siellä vähän aikaa, ja kynsilakka on poissa. Se on toosi kätevä! Suosittelen hankkimista, jos vaan näette tälläisia jossakin! : )

Ostin uuden lakankin, mutta enpä tietenkään muistanut kuvata sitä! : ) Ensi kerralla sitten!

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Parit lakkaukset : )

Ekaksi sanon, että minun oli tarkoitus tehdä se video tänään, ja ajattelin tehdä sen ulkona paremmassa valossa, mutta eikös sitten sopivasti alkanutkin satamaan : |! Mutta koitan sen videon nyt saada mahdollisimman nopeasti aikaiseksi!

Ja vielä ennen lakkauksia, uudelle lukijalleni kiitokset siitä, että tulit lukemaan blogiani!

Nyt niihin kynsiin. Mulla olis siis jostain syystä jäänyt parit kynnet julkaisematta, ja ne tulevat nyt : )

Olen jossain vaiheessa testannut sitä Dependin #252, joka on aivan ihanan sininen, joka kuuluu ehdottomasti lempi lakkoihini tällä hetkellä!!



Kuvissa ei nyt ihan parhaiten näy lakan ihanuus, vaikka kuinka yritin : / Ja levittyvyys oli hyvä ja peitti tosi hyvin jo ekalla kerroksella!



Ja nyt toisiin kynsiin, jossa testasin ekaa kertaa melko vanhaa Evelinen Happy #451, joka on siis ainakin minun mielestäni oliviinvihreä lakka : ) Koristelin peukalon ja nimettomän kynnet uudella 2-way nail art lakalla. Ja jos tuosta ei erotu hyvin tein niihin siis lehtiä.


Tästä näkyy paremmin, mutta pahoittelen, että ennen lakkausta unohdin hoitaa kynsinauhat, joten ne ovat aika rumat! Mutta silleppä ei nyt enää voi mitään oikein enää lakkauksen jälkeen : |!

Mutta pitääpä ensi kerralla muistaa hoitaa kynsinauhat ja ottaa kuvaa käytetyistä lakoista : )

lauantai 16. heinäkuuta 2011

p.s.

En huomannut äskeisessä postauksessa kysyä, mitä pidätte uudesta ulkoasusta?
Pidättekö vai vaihdanko johonkin muuhun? : )

Entäs miten saa Otsikon 'taakse' sellaisen kuvan?
Yritin monella tapaa mutta en vain löytänyt :9

Kiitos avusta ja mielipiteistä valmiiksi! : )

Mimax

Heissaan!

Laitoin tilauksen Mimaxiin tiistai iltana, ja perille se saapui eilen, eli perjantaina! : ) Se oli melko nopea toimitus, joten olin aivan tyytyväinen saadessani paketin käteeni! Kun innoissani avatessa pakettia, katkesi melkeimpä yksi kynsikin, mutta sen sain sentään pelastettua : )

Sitten ostokset:

Piirtosivellin 00

Omenanvihreä glitteri

2-way lakka keltainen

2-way lakka vihreä

Fimoviipaleet hyrrässä

Kynsiliima

Strassit hyrässä, 1,5mm


Dotting tool

Siinä olivatkin kaikki tämän kertaiset tilaukset : ) Odotan jo innolla päästä niitä kokeilemaan!!

Tällä kertaa ei kai ollut muuta : ) Kynnetkin olisi kuvattuna, mutta en nyt tähän hätään hakenut kameraani, joten näette ne ensi kerralla : )!!! Pitäisi vielä ensi viikolla muistaa ja ehtiä tehdä se video jota toivoitte!










keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Red 'n' Blue Bowties

Nut olis taas vuorossa pikapostaus : )! Nyt on niin kiirettä, vaikka pitäisi olla kesäloma : D Kesätöitä ja kaiken näköistä muuta hommaa. Kynnet olen kuitenkin saanut aikaiseksi, mutta eipä niistäkään mitkään hirveän erikoiset tullut, vain sellaiset kivan yksinkertaiset, joista itse tykkäsin ainakin paljon : ) Mitä mieltä te ootte?


Pahoitteluni siitä, että olen ottanut kuvan ennen kynsinauhojen puhdistamista lakasta, joten ne ovat hieman suttuiset :|


Sitten vielä tässä kuvaa käytetyistä lakoista! Tuo valkoinen paperi tuossa sisältää helmen puolikkaita, mutta eivät ne siinä auringon paisteessa näkynyt : )

Toivoitte videota, joten se on luultavasti ensi viikolla tulossa, kunhan saan sen tehdyksi ja laitetuksi tänne!!  : )

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Electric Pineapple & Golden Rose!!

Noniin! Luulisin taas saavani ladatuksi kuvia tänne!

Ensin laitan melko samanlaiset ruutu kynnet kun täällä on jo aiemmin vilahtanut musta-valkoisina, mutta nyt ne nähdään pinkki-valkoisina : )!


Unohdin taas ottaa kuvat käytetyistä lakoista, mutta aluslakka käytän Lumenen Gloss & Care sarjan aluslakkaa ja päällyslakkana saman sarjan päällyslakkaa. Suosittelen näitä lakkoja, koska aluslakassa on kalsiumia, joka vahvistaa ja kasvattaa kynsiä ja päällyslakka sisältää Uv-suojan, joten nämä kannattaa ainakin mielesttäni hankkia. Valkoinen lakka on Wild and Grazyn Montana '1, ja pinkki on Golden rosen Nail art '103.




Viime viikolla olin shoppailemassa, ja yllätävä kyllä: päädyin ensimmäiseksi KICKsiin, ja sieltä
sain vihdoin ja viimein ihka oman ensimmäisen China Glazen, ja päätin valita
Electric Pineapplen '965, sillä olen ihannoinut sitä pienen ikuisuuden!


Pahoitteluni siitä että kluva on väärin päin, mutta en millään saanut sitä käännetyksi, mutta kai siitä näkee : ) Minkä värinen tuo muuten teidän mielestä on? Oman näkemykseni mukaan se on jotakin keltaisen ja vihreän välillä, mutta ihana se on! ( :



Tietysti lakkaa piti heti kokeilla, ja sain aikaan tällaiset kynnet:



Noissa ei kuviointia kunnolla näy, sillä siitä tuli vaalean vihreä : ) Jos tarkkaan katsoo siinä saattaa huomata konadeilla tehdyn kuvion laatasta m82, kuvion näkee tuosta:

                               ( se on siis tuo ympyröity:D)

Nämä kynnet ovat nyt olleet aika kauan jo, kun en raaski niitä putsata : )
(se lakka on vaan niin ihana!)



Lisäksi shoppailureissulta tarttui mukaani uusi työkalupakki (tietysti vihreä!) Ja nyt kysyisinkin, haluasitteko videon, jossa esittelen kynsitarvikkeeni ja niiden säilytys paikan, vai laitanko vain kuvia? : )

<3T

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Hiphei!

Uus kone ostettiin ja nyt se on jo käytössä! Vielä ei kuvia ole tulossa, sillä en ole vielä 'asentanut' kameraani tähän koneeseen, mutta viikolla sitten : )

Luvassa on muun muassa kynsiä, uuden säilytyslaatikon esittely, ja ainakin yhden uuden lakan esittely! : ) Nyt tiedätte hieman mitä odottaa!!

Tämä on aivan mahtavaa! Jo 3 lukijaa, enkä ikinä uskonut saavani yhtään lukijaa!! Kiitos toosi mielettömästi kaikille!!<3

Palaillaan ensi viikolla (luultavasti tiistaina)!

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Tiedote!

Nyt ei taida olla luvassa kuvia kynsistä vähään aikaa, sillä oma kotikoneeni hajosi, ja kestää jonkin aikaa saada uusi tilalle, mutta yritän bloggailla muuten vaan tässä veljeni koneella! Joka tapauksessa bloggaus tahti hidastuu varmaan siksi aikaa, että saan oman koneeni takaisin.

Olen varmaankin kohta lähdossä keskustaan lakkoja ostelemaan, mutta niistä lisää ensi kerralla, jolloin kerron mitä tarttui mukaan, jos tarttui : )

Mutta nyt kysyisin mitkä lakat ovat ehdottomasti lemppairetanne? Ja miksi? : )

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Summer Skittlesss

Noniin, täällä ainakin on ollut viimeiset kaksi päivää ihan mukava ukonilma! : |
On siis ollut kesäfiilis jassain ihan muualla, mutta sempä kunniaksi tein itselleni oikein kesäiset kynnet, jotka bongasin I Love Nails blogista ja linkki sinne löytyy tuosta: http://nunnunkynnet.blogspot.com/2011/06/minakin-tahon-koska-muutkin.html

Oli siis pakko tehdä nuo, sillä ne olivat niiiiin ihanan raikkaan kesäiset!



Huoh..Vihdoin noi kuvat latautui, odotin ainakin 15 minuuttia noitten kuvien kanssa : / Mutta nythön ne ovat siinä!!

Lakoista en taaskaan muistanut ottaa kuvaa mutta käytettyjä lakkoja olivat siis: Golden Rose 162 (sin.), Eveline Happy 421 (lila), Eveline Happy 515 (kelt.), Two Way art (pinkki) ja Wild and Grazy 198 (vihr.)

Nuo helmet ostin kerran kirjakaupasta. Ne ovat siis valmiiksi liimautuvia ja erittäin käteviä ja pysyviä kynsissä!

Sitten seuraavaan aiheeseen:

Kun otin nuo skitless kynnet pois tein aivan ihanat kalakynnet, jossa pohjana oli Models Ownin Baby blues(<3) ja päälle tummansinisellä konadoituina kaloja! Mielestäni niistä tuli aivan tajuttoman suloset, ja enkös sitten mennytkin uimaan illalla, enkä ollut ottanut kuvaa kynsistäni ennen, ja pulikoisin monta tuntia, ja päistä lähti kaikki lakat! Enkä harmikseni saanut niitä paikattua kalojen takia! Joten niistä ei nyt kuvaa tule : (

Nyt voisinkin lähteä tekemään itselleni jonkinlaisia kynsiä! Toivottavasti niistä muistaisin edes ottaa kuvan! : )