Sivut

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Ostoksia ++ kynnet

Heissan taas!

Eilen tuli taas käytyä kaupassa, ja sieltä tarttui mukaani pinkki Two wayn art pen (taimikäsenytonkaan?) Se on aivan loistava erilaisissa koristeluissa : ) Joten jos sellainen sattuu näkymään kaupassa, niin ostokoriin vaan : D
                                                   
Toivottavasti ei haittaa, että kuva on väärinpäin : /

Niin, tulihan jotain muutakin ostettua. Nimittäin lasiviila ja manikyyritikkuja, mutta en yksinkertaisesti jaksanut kuvata niitä, ehkä joskus myöhemmin sitten : )

Ja nyt tämän hetkisiin kynsiin, joista alunperin piti tulla vain tavalliset ranskikset, mutta uuden nail artini myötä innoistuin koristelemaan  :9 Mielestäni näistä loppujenlopuksi tulikin ihan mukavat kynnet!





Nauttikaa viimeisistä kuumista päivistä, sillä eikös ensi viikoksi ole luvattu sadetta ja kylmää? :/

3 kommenttia:

Beautificationbox kirjoitti...

vooi, erittäin söpöt ja suloiset kynnet sulla! Katselin tossa sun blogiarkistoa ja huomasin että oot ihan vasta alkanu bloggaamaan, joten samoilla pituuksilla mennään, ite oon alottanu tossa n. 3 kk sitten bloggaamisen kosmetiikasta/kynsistä ym. joten jos kiinnostaa niin käy tsekkaamassa ja uudet lukijatkin on aina tervetulleita! Kiitos:)
http://beautificationbox.blogspot.com/

Teea' kirjoitti...

Kiitos! Juu, alottelin tosiaan vasta : ) Ja kävin katselemassa sinunkin blogia, joka oli hieno, sekä kynnet, että tausta : )

Teea' kirjoitti...

Ja kiitos vielä että ryhdyit lukemaan blogiani : )