Sivut

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Parit lakkaukset : )

Ekaksi sanon, että minun oli tarkoitus tehdä se video tänään, ja ajattelin tehdä sen ulkona paremmassa valossa, mutta eikös sitten sopivasti alkanutkin satamaan : |! Mutta koitan sen videon nyt saada mahdollisimman nopeasti aikaiseksi!

Ja vielä ennen lakkauksia, uudelle lukijalleni kiitokset siitä, että tulit lukemaan blogiani!

Nyt niihin kynsiin. Mulla olis siis jostain syystä jäänyt parit kynnet julkaisematta, ja ne tulevat nyt : )

Olen jossain vaiheessa testannut sitä Dependin #252, joka on aivan ihanan sininen, joka kuuluu ehdottomasti lempi lakkoihini tällä hetkellä!!



Kuvissa ei nyt ihan parhaiten näy lakan ihanuus, vaikka kuinka yritin : / Ja levittyvyys oli hyvä ja peitti tosi hyvin jo ekalla kerroksella!



Ja nyt toisiin kynsiin, jossa testasin ekaa kertaa melko vanhaa Evelinen Happy #451, joka on siis ainakin minun mielestäni oliviinvihreä lakka : ) Koristelin peukalon ja nimettomän kynnet uudella 2-way nail art lakalla. Ja jos tuosta ei erotu hyvin tein niihin siis lehtiä.


Tästä näkyy paremmin, mutta pahoittelen, että ennen lakkausta unohdin hoitaa kynsinauhat, joten ne ovat aika rumat! Mutta silleppä ei nyt enää voi mitään oikein enää lakkauksen jälkeen : |!

Mutta pitääpä ensi kerralla muistaa hoitaa kynsinauhat ja ottaa kuvaa käytetyistä lakoista : )

2 kommenttia:

Beautificationbox kirjoitti...

Toi on kyllä ihanan värinen lakka toi sininen! :) Dependillä on paljon syötävänsuloisia lakkoja mutta harmi että ne on nii pienessä pullossa :( Siitä puheenollen kannattaa testata Nr.225 En ole ite mikään vihreän ystävä mutta tätä ku kokeilin nii täytyy sanoa että tää lakka on yks lemppareista! :)

Teea' kirjoitti...

Niimpä, ovat minunkin mielestä liian pienissä pulloissaa : | ! Entä minkä merkkinen Vihreä Dependin vaii? : )